Medlemssida

Hjärtligt välkommen till Kristdemokratiska Studentförbundets sida för medlemmar!

Här publicerar vi nyheter som rör vår verksamhet och information om aktuella bonusar och kampanjer. Titta in här då och då så riskerar du inte att missa viktig information eller något av våra erbjudanden. Sidan är tänkt att fungera som en slags anslagstavla för sådant som rör dig som studerar och är kristdemokrat. En resurs på nätet helt enkelt!

Fantastisk välkomstbonus till våra nya medlemmar

Just nu har vi ett otroligt erbjudande till våra medlemmar! Du kan köpa en påkostad bibel till ett mycket bra kampanjpris. Det handlar om en snygg utgåva av Svenska Folkbibeln 2015 i mellanformat och klassiskt rött konstskinn. Bibeln kommer med en bonus i form av en personlig hälsning till dig skriven av vår förbundsordförande. Det är ett sätt för oss att visa att vi bryr oss om dig.

Hör av dig till oss via mail om du är intresserad av detta fina erbjudande. Skriv “välkomstbonus 2019” i ämnesfältet så kan vi hantera din beställning snabbare. Priset för bibeln är 450 kronor vilket är betydligt lägre än om du skulle köpa ditt eget exemplar. Har du inte redan “folkbibeln” är detta verkligen ett gyllene tillfälle! Även du som varit medlem ett tag kan tills vidare utnyttja denna bonus även om vi lagt undan exemplar till just nya medlemmar! Först till kvarn gäller!

Nätverksträffar för dig som är aktiv i kårlivet

Hösten 2019 drar vi igång flera nya kampanjer som du inte bör missa!En som vi är extra glada över att kunna presentera är en liten turné vi kommer att göra till flera av Sveriges högskolor och universitet runt om i landet. Tanken är att vi ska bjuda er som är aktiva i nationer, kårer och studentförbund på en liten bonus. Räkna med samtal om ämnen som berör just er - utifrån ett kristet perspektiv.

Schemat är ännu inte inte spikat men vi räknar med att komma igång i slutet av augusti. Vi börjar i Malmö och Lund och fortsätter norrut via Växjö, Kalmar, Borås, Linköping, Visby, Stockholm, Uppsala, Gävle, Mittuniversitetet i Sundsvall, Umeå och Luleå som avslutning. Deltagandet kommer att vara helt gratis!